Sanda Kuhtić Nalis

Diplomirala sam kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu te završila poslijediplomski specijalistički studij marketinške komunikacije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posljednjih 15 godina radim u financijskom sektoru, trenutačno kao direktorica Sektora poslovne podrške i voditeljica Korporativnih komunikacija Zagrebačke burze.
Karijeru sam započela u izdavaštvu, sjecištu mnogih divnih ljudi, a jedna od njih bila je upravo Silvija: izuzetno inspirativna osoba te autorica ovog sjajnog projekta. Slučaj je htio da se nakon jako puno godina ponovno povežemo, no možda to i nije bio samo slučaj? Njezin poziv da podijelim neka svoja razmišljanja s “Krajolicima baštine” razveselio me kao malo što, a postati dijelom ove inovativne priče uistinu je posebna čast i zadovoljstvo.
Od najranijih dana najviše sam voljela riječi, a s vremenom sam zavoljela i lutanja. Posebno volim spajati te dvije ljubavi: u lutanjima riječi najbolje naviru, volim lutati kroz riječi i uz riječi, volim pustiti riječima da budu moji vodiči.
Vještinu pisanja pokušavam brusiti kroz rad na osobnom blogu (equinox-blog.com), bilježeći neka svoja razmišljanja, crtice iz života, poeziju i prozu, u želji da riječi koje prikupljam nekako objedinim, uzemljim.
Radujem se istraživanju krajolika baštine i pronalasku bliskog plemena koje Silvija svojim konekcijskim talentima okuplja oko ovog divnog projekta promičući zajedništvo, suradnju, inkluzivnost i autentičnost u službi očuvanja i promoviranja hrvatske baštine.

Više o meni: www.equinox-blog.com


Kliknite za ABECEDU SVIH AUTORA

Uživajte u tekstovima Sande Kuhtić Nalis:

  • ZAGREB: Park Maksimir – 2 milijuna sretnijih ljudi godišnje
    Već desetljećima gotovo svaki dan uranjam u okrepljujuće dubine maksimirske šume, i kad god mislim da znam svaku stazu, put i drvo, Maksimir me uvijek iznenadi novom vizurom, otkrije neki do tad nepoznati detalj i ponovno me očara. Dvaput veći od Hyde Parka, veličine otprilike kao Central Park, a dvaput manji od Bulonjske šume, Maksimir […]