Nataša Brailo

Profesorica sam, turistička vodičica, blogerica, majka i supruga, a bila bih još mnoga toga da dan ima više od 24 sata. Rođena sam Dubrovkinja s titulom magistre edukacije sociologije i portugalskog jezika i književnosti, 2015. godine pokrenula sam svoju web stranicu Dubrovnik em Português koja turistima portugalskog govornog područja nudi jedinstven doživljaj u Dubrovniku. Vječno zaljubljena u svoj Grad, uvijek nastojim istražiti neki novi dio najjužnije nam županije i ponuditi informacije svojim gostima kako bi se vratili doma s autentičnim doživljajem, prilično drugačijim od onog Dubrovnika na razglednici.

Facebook: @dubrovnikemportugues 

Instagram: @dubrovnik_em_portugues


Kliknite za ABECEDU SVIH AUTORA

Uživajte u tekstovima Nataše Brailo:

  • ŠIPAN: Posjet Guinnessovom otoku
    Šipan je apsolutno moj najdraži Elafitski otok. Ako slučajno ne znate za njih, radi se o grupi otoka blizu Dubrovnika gdje rado i furešti i fetivi Dubrovčani rado odlaze. Tri naseljena i najčešće posjećena otoka su Koločep (Kalamota), Lopud i Šipan.
  • LOKRUM: Ukleti raj nadomak Dubrovnika
    U moru priča dubrovačkog kraja (raja u kojem živim), započinjem s đardinom Grada. Lokrum. Tek jedan od 1244 hrvatska otoka, reći biste. Od toliko toga po Gradu, ja izabrala Lokrum, reći ćete. Ali, Lokrum je poseban. Kad vam kažem da nije pametno (niti moguće) tamo prespavati, već ćete nastaviti čitati.
  • DUBROVNIK: Nepoznanica neobičnog imena – “Sklivena Clkva Svetoga Amen”
    Usprkos čudnom naslovu koji će uskoro dobiti misao, danas ću vas odvesti na jedno posebno mjestu u Dubrovniku, za koje ni većina Dubrovčana ne zna gdje se nalazi. Pa i ja sam ga morala tražiti za ovu priliku.