Dajana Grgantov

Ja sam dijete mora, snova i stvaranja.

Odrastajući na prekrasnom otoku Krku, najranija sjećanja vežem uz more, igranje na valovima i mnogo, mnogo crtanja. Otok mijenjam za kopno samo tijekom studija. Odabirem nešto drukčiji put od očekivanoga i umjesto radu u školi, okrećem se sebi i svojim snovima. Inspirirana mnogobrojnim nijansama jadranskog plavetnila, nježnim zvukovima valova i moje dvoje djece, pokrećem Waved Studio, mjesto gdje snove oblikujem u opipljivu zemaljsku dimenziju i stvaram sitnice koje usrećuju druge ljude.

Moj kreativni i znatiželjni duh ne miruje te stalno traži nova iskustva koja se kreću od fotografije do keramike. Iako su interesi različiti, zajedničko im je jedno, a to je stvaranje.

Okretanje jednostavnijem, svjesnijem i zdravijem načinu života odvodi me u svijet eteričnih ulja gdje otkrivam toliko dobrobiti, a u želji da druge educiram o takvom načinu življenja, organiziram radionice uživo, zoom pozive te svakodnevno dijelim svoja iskustva preko društvenih mreža. Maštam o oplemenjivanjem tih radionica u cjelodnevna ili vikend druženja koja će u fokusu imati sporiji način života i filozofiju umijeća lijepog življenja.

S obzirom da sam osoba koja voli čitanje i uvijek čita barem jednu knjigu, sa svojom sestrom i još jednom prijateljicom, sasvim spontano pokrećem čitateljski klub „BookoTeka“ za odrasle, a zatim i „Pričaonice“ koje su namijenjene djeci predškolske i mlađe školske dobi.

Najsretnija sam dok stvaram i malim koracima utiskujem put prema nekom boljem društvu i ljepšem življenju.

Poželite li upoznati moj Waved Studio potražite me na web stranicama www.wavedstudio.com , na Facebook stranici ili Instagram profilu.


Kliknite za ABECEDU SVIH AUTORA

Uživajte u tekstovima Dajane Grgantov:

  • WAVED STUDIO: Sitnice koje postaju stil života
    Ideja o Waved Studiju rodila se otprilike onda kada sam se ja rodila kao majka. Nisam odmah imala sliku kako će to izgledati, no znala sam da želim na neki način izraziti sebe i ostaviti svijetu ono što smatram važnim.